За нас

Паркетни услуги София - редене, пренареждане, циклене, лакиране, на паркет и дюшеме. Притягане на паркет, фугиране, оцветяване, нестандартни решения за вашия дървен под.


паркетни услуги,циклене на паркет,паркетни услуги софия,продажба на паркет, циклене, паркет, ламинат, редене, пренареждане, лакиране, дюшеме,  ламиниран паркет, редене на паркет, пренареждане на паркет, циклене на паркет, лакиране на паркет, фугиране на паркет


Повече от десет години нашата фирма се занимава с паркетни услуги - редене на паркет и дюшеме, пренареждане на паркет, циклене на паркет и дюшеме, циклене на боядисан паркет и дюшеме, лакиране на паркет и дюшеме, фугиране, притягане на паркет, оцветяване, монтаж на первази, поставяне на ламиниран паркет. Продажба на масивен паркет, екзотичен паркет, ламиниран паркет и консумативи за тях - лакове, лепила, фугиращи смеси, первази и т.н.
На нашата страница ще намерите полезна и коректно поднесена информация за предлаганите от нас стоки и паркетни услуги. Гарантираме професионално и коректно отношение към всеки наш клиент. Служителите на "Паркетни услуги" са  с дългогодишен опит и могат да ви дадат най-практичното решение за всяка ситуация,съобразено с вашите възможности и изисквания. За нас е най-важно да сте доволни ВИЕ нашите клиенти. Изпълняваме поръчки предимно за гр.София ,но и навсякъде където имат нужда от нашите услуги. Заявката се прави по телефон след като се определят  необходимите паркетни услуги /циклене,пренареждане,лакиране,фугиране и т.н./или след оглед на място от сътрудник на "Паркетни услуги" . Огледа се заплаща 20 лв или се капарират паркетните услуги. Обикновенно се реагира до три дни.Работим без почивен ден. Нека обсъдим вашия проблем за да стигнем до решението заедно.

Има няколко вида паркет: естествен паркет /масивен паркет/, многослоен паркет, ламиниран паркет /ламинат/, като избора на цветове, шарки и качества е богат.
Естествен паркет /масивен паркет/ -е направен от масивна дървесина, което позволява да бъде циклен многократно.
Многослоен паркет - състои се от слой масивна дървесина, прикрепен към основа, което позволява да бъде циклен и лакиран като естествения паркет.
Ламиниран паркет /ламинат/ -  повърхността е имитация на дърво със защитен износоустойчив слой, прикрепен към пресована хартия. Ламинираният паркет не се цикли, но може  да се подменя.

При монтажа на дървените подове се използват различни техники, така че да се образуват уникални фигури. Има различни начини за подредба на паркет - рибена кост /единична, двойна или тройна/, диагонална рибена кост /единична, двойна или тройна/, право редене /успоредно/, право редене-диагонално, квадрати, квадрати-диагонално, черга и много други. Начина, по който ще бъде подреден паркета, зависи изцяло от желанието на клиента.

Животът на един паркет не зависи само от качеството на паркета ,а и от професионалния монтаж и правилната подръжка. При циклене на паркет е задължително използването на професионални машини, специално създадени за тази цел. Машините за циклене са дискови, валови и лентови.

Защо да изберем подова настилка от естествен паркет /масив/ :
• паркетът е естествен продукт, направен от дърво
• паркетът е отличен изолатор
• паркетът се почиства и подновява лесно, защото е възможно многократно циклене
• паркетът се предлага в много разновидности и видове дърво

Защо да изберем подова настилка от многослоен паркет:
• най-горния слой определя вида на многослойния паркет и може да бъде дъб, бук, ясен, череша, орех и други
• многослойният паркет е лакиран и готов за поставяне, като така се избягва цикленето и лакирането в помещението
• многослойният паркет почти запазва  качествата на масивния паркет
• многослойният паркет позволява от 3 до 4 цикления и последващи лакирания

Защо да изберем ламиниран паркет /ламинат/:
• ламиниран паркет се предлага на по-ниски цени от естествения паркет
• всеки ламиниран паркет /ламинат/ е покрит с високоустойчиво срещу износване покритие
• различните декори ламиниран паркет, имитират почти всички естествен, класически и екзотичен паркет

Защо да изберем дюшeме:
• дюшeмето увеличава топлината в помещението и допълва декора
• дървеният под от дюшеме,  става все по-красив с течение на времето
• дюшeмето е отличен изолатор
• естествената красота и здравината на дюшемето, се увеличават с течение на времето

 

Можем да ви консултираме по всички въпроси сварзани с избора на съответната настилка така че да е съобразена с вашите желания, възможности и особеностите на помещението така че да ви радва по-дълго и безпроблемно. Екипът на Паркетни услуги ви желае лек ремонт и успешни решения.


"Паркетни услуги" София - редене на паркет и дюшеме,  пренареждане на паркет. Циклене на паркет и дюшеме, фугиране, притягане, лакиране, оцветяване, монтаж на первази. Доставка на материали и консумативи-/паркет дъб, паркет, бук, ламиниран паркет, трислоен паркет, лакове, лепила и др./

Copyright © Паркетни Услуги